V sobotu 1. března na vás v Národním zemědělském muzeu čekají ukázky starých českých lidových řemesel, práce papírových a plastových modelářů, prezentace, degustace a prodej vybraných potravinářských specialit, alkoholických a nealkoholických nápojů, dětský koutek a tvůrčí dílna.
Nenechte si ujít tradiční akci spojenou s přípravou klasické české
zabijačky, ochutnávkami masných výrobků a různých gastronomických
specialit. Připraven bude bohatý doprovodný program.
Program akce:
11: 00; 14:00 a 16:00 hod.
- ukázky čištění, porcování a zpracování vepřového masa, ochutnávky
a prodej zabíjačkových specialit, masa a uzenin - prezentuje Řeznictví
a výroba uzenin Hudera a syn
10:00 – 18:00 hod.
- stánkový prodej - prezentace, degustace a prodej různých gastronomických specialit - potraviny, pivo, víno, destiláty, medovina atd.
- Venkovní expozice „O stromech a lese“ – malá naučná lesní stezka
- Zahradní restaurace Záletná
- ukázky lidových řemesel a práce papírových a plastikových modelářů, dětský koutek - 3. patro - hala
- divadelní představení pro děti „O vodníku Pačískovi“ - začátky ve 13 a 15 hod. – přízemí, přednáškový sál
- degustace a prodej gastronomických lahůdek - Nepomucké kuchařinky, italské potraviny, biopotraviny, atd. – přízemí, expozice Jede traktor
Národní zemědělské muzeum Praha
Kostelní 44Tel.:+420 233 376 012
Email: lubomir.marsik@nz...
- WWW: www.nzm.cz